Микрофони Shure

МИКРОФОНЪТ НА ВЛОГЪРИТЕ SHURE MV88

Фейсбук, YouTube, Инстаграм… Това са само някои от социалните мрежи, които са неразделна част от ежедневието ни. Започвайки революцията на забавлението, като канали за комуникация, те с всеки изминал ден прекрачват границата все повече и повече към страната на рекламата и себеизявата. Докато преди 15 години, за да се представи песен пред широката публика е било нужно да се премине през дълги процедури и сериозни инвестиции, в днешни дни един смартфон, който записва сравнително добър звук би свършил почти същата работа. 

Малък размер, голям звук. Това бихме казали, ако трябваше да опишем Shure MV88 с едно изречение. За щастие можем да говорим с повече подробности и примери, така че продължавайте да четете.

Приложения на Shure MV88 + видео комплект

Един от най-новите комплекти на Shure, за който ще ви разкажем в тази статия е предназначен за всякакъв тип приложения. Той е специално създаден за всички журналисти, видео блогъри, музиканти и пътешественици. Смартфоните, с които повечето от нас разполагат са достатъчно добре пригодени да снимат добро видео, но звукът им все още се нуждае от обработка или външен микрофон. Затова Shure изобретиха MV88 + видео комплект, който идва със статив подходящ за различен размер смартфони. Това мини устройство, което се събира в малка дамска чанта, наистина може да ви предостави с добър звук и статична или подвижна картина независимо от средата, в която се намирате – от запис на природни звуци, до интервюта и записи на музикални изпълнения на открито и закрито. 

ShurePlus Motiv Video 

За да използвате портативния микрофон е нужно да си изтеглите мобилното приложение “ShurePlus Motiv” или ако използвате видео комплекта – “ShurePlus Motiv Video”. Приложението за видео запис предлага възможността за заснемане на максимално добро видео, като позволява контролирането на различни видео настройки, докато не получите резултата, който желаете. Звукът също се контролира лесно. Можете да избирате между 4 функции на микрофона, в зависимост от това дали желаете да обхванете атмосферните звуци, да направите интервю, да запишете конкретен звук или дали ще правите селфи видео. 

Функции на видео комплекта

С видео комплекта получавате микрофон MV88, ветробран, статив, който може да бъде използван за статични кадри и като дръжка за заснемане на подвижно видео или селфи в движение. Съвместим е със следните устройства: iOS, Samsung Galaxy