Mikrofoni

КАК ДА ПОДОБРИМ АУДИОТО СИ, КОГАТО РАБОТИМ ОТ ВКЪЩИ

Налагането на дистанционната работа създаде необходимост от ясен и ефективен звук, когато се присъединявате към видеоконференции от домашен офис. Инвестирането в продукти, които осигуряват висококачествен звук, е от съществено значение за вашата производителност и способността да си сътрудничите ефективно с клиенти и колеги.
Аудио за високотехнологичен домашен офис
Работата от вкъщи носи със себе си набор от предизвикателства. Може да е много разсейващо когато вие или други участници във видео среща не се разбирате ясно. 4 от 5 проблемни видео конференция се получават заради лошо качество на звука – фонов шум, ехо, прекъсване на аудиото и не възможността да чуете други участници.Изборът на подходящия компютърен микрофон или слушалки с микрофон е критичен фактор, за да сте сигурни, че звучите професионално и можете да чуете всеки детайл по време на домашните си видеоконференции.Използвайте този процес разделен на стъпки, за да изберете най-доброто аудио оборудване за ъпгрейд на вашия домашен офис:
Стъпка 1: Нов микрофон – микрофонът на лаптопа ви не е достатъчно добър!
Започнете с ъпгрейд на вашия компютърен микрофон с външен. Микрофонът, предоставен от лаптопите, е омнидирекционален, което означава, че улавя целия шум в стаята, включително ехото и реверберацията. Освен това може да ви накара да звучите все едно сте далеч или „заглушено“ в сравнение с висококачествен микрофон или слушалки с вграден микрофон. Професионалните видео конферентни микрофони са проектирани да бъдат насочени, така че да улавят гласа ви и нюансите на вашия говор по-ефективно. Те също могат да бъдат поставени много по-близо до устата ви, така че гласът ви да се чува по-силно.Можете също да изберете външен USB микрофон, който да седи на вашия работен плот. Това значително ще подобри качеството на звука на вашия глас, който се изпраща до хората в другия край на видеоконференция. MV5C, домашен офис микрофон на Shure е дирекционален микрофон, който е направен, за да бъде по-чувствителен към това, което е точно пред него. Това означава, че гласът ви ще бъде приоритизиран пред външните звуци, като например шум от вашата стая, а с режима за подобряване на речта, автоматичното изравняване допълнително ще увеличи гласовите честоти за ясна, продължителна реч.

MV5C десктоп USB микрофон


Стъпка 2: Гъвкавост – мобилна, настолна или и двете
Много от нас са създали офиси в нашите апартаменти или домове. Това може да създаде проблеми, ако имате ограничено пространство и ще повлияе на типа аудио оборудване, от което се нуждаете. Ако правите аудио или видео разговори от мобилен телефон, ще трябва да изберете Bluetooth слушалки като AONIC 50, безжични слушалки за премахване на шума или кабелни слушалки като AONIC 215 Sound Isolating ™.Ако работите с лаптоп или компютър, можете да изберете слушалки с микрофон или настолен USB микрофон за видеоконференции. Настолните USB микрофони като MV5C са съвместими със софтуерни приложения за видеоконферентна връзка като MS Teams и Zoom, но те не работят с Android или iOS устройства за видеоконференции.
Стъпка 3: Опростете живота с безжични връзки
Независимо дали използвате слушалки с микрофон или външен USB микрофон, може да не искате много оборудване да претрупва бюрото ви. Кабелните слушалки с микрофон трябва да бъдат свързани директно към входа за слушалки на вашия компютър. Слушалките, оборудвани с Bluetooth, ви помагат да се присъедините към видеоконференции без трудностите на кабелите и на разстояние до 9 метра.USB микрофонът предлага проста настройка, която изисква само един кабел, за да се включи директно в порт на вашия компютър, което ви помага да се присъедините незабавно към срещите. Поставете микрофона на бюрото си така, че да отговаря на вашия стил на работа и да звучи чудесно от всяка позиция на седене.
Стъпка 4: Настройка на фоновия шум
Домашните офиси понякога могат да бъдат шумни, така че си струва да инвестирате в слушалки, които предлагат звукоизолация или технология за шумопотискане, които ще ви помогнат да се насладите на ясен и разбираем звук, без да се разсейвате от прекъсванията на вашата домашна среда.

Стъпка 5: Настанете се удобно
Ако прекарвате голяма част от работния си ден за видеообаждания, трябва да сте сигурни, че слушалките ви са удобни, лесни за използване и осигуряват страхотно качество на звука. Уверете се, че всеки избран от вас модел е подходящ за продължителна употреба с висококачествен звук, който не ви принуждава да се напрягате, за да чуете участниците в срещата.USB микрофонът често осигурява най-доброто дистанционно работещо аудио решение в по-тиха среда. Също така ви позволява да си починете от слушалките с микрофон и да слушате през вътрешния високоговорител на компютъра или външен високоговорител по ваш избор.С толкова много чудесна технология, която е на разположение за подобряване на звука в домашния ви офис, свързването от където и да е по-лесно от всякога.