Mikrofoni

Как да направите ъпдейт на SHURE GLXD сами

Как да актуализирам моята система GLX-D?
Моля, обърнете внимание: Приемниците GLXD4 и GLXD6 и предавателите GLXD1 / GLXD2 не могат да се актуализират с компютри Mac с USB-C конектори, Mac компютри с „тъчбар“ или на компютри Mac с OS 10.14 или по-нова. Моля, използвайте компютър с Windows или Mac без тези функции.

Моля, обърнете внимание: Трябва да използвате помощната програма за актуализиране на Shure 2.4.8, за да актуализирате GLX-D. SUU 2.5.0 и по-нови версии не поддържа GLX-D.

Ако синята радиочестотна лампа мига и няма звук, или ако не можете да осъществите достъп до Група 4, ще трябва да актуализирате компонентите си до най-новия фърмуер. Следвай тези стъпки:
1.Изтеглете Shure Update Utility 2.4.8 от уебсайта на Shure (забележка: версия 2.5.0 или по-нова няма да актуализира GLX-D).
2.Инсталирайте помощната програма Shure Update и отворете помощната програма Shure Update.
3.Кликнете върху менюто “Инструменти” в горната част на екрана.
4.Изберете „Проверка за актуализации“ или „### налични актуализации“ и изтеглете всички актуализации за GLX-D.
5.Изберете раздела „Фърмуер“ и потвърдете, че версията 2.2.6.0 или по-нова е изброена за безжични компоненти GLX-D (екранната снимка показва 2.0.0.1, но 2.2.6.0 е най-новата по време на писането).

6.Използвайки USB към Micro USB кабел, доставен с вашата GLX-D система, свържете вашия GLX-D приемник към вашия компютър. Обърнете внимание, че кабелите USB A към USB Micro-B само за зареждане няма да позволят актуализации.
7.На приемника GLXD4, Micro USB щепселът е разположен от дясната страна на задния панел, както е показано по-долу (# 13).

8.На приемника GLXD6, Micro USB портът се намира до изходния аудио жак, както е показано по-долу (# 4).

9.Ако вашият приемник не е вече включен, включете го. Ще видите това:

10.Щракнете върху бутона „ИЗПРАТЕТЕ АКТУАЛИЗАЦИИ …“, за да изпратите най-новия фърмуер на вашия приемник. След около 2 минути ще получите това съобщение:

11.Затворете този прозорец и повторете стъпки 3 – 5 по-горе за вашия предавател GLX-D.
12. На ръчния микрофон GLXD2 развийте долната половина на дръжката, за да изложите Micro USB конектора, както е показано по-долу (# 5).

13.На предавателя на GLXD1 bodypack отворете гумената капачка отстрани на предавателя, за да изложите Micro USB конектора, както е показано по-долу (# 5).

14.Включете приемника и предавателя и изчакайте няколко секунди, за да се свържат двамата.15.Сега и двата ви компонента използват най-новия фърмуер и трябва да функционират нормално.16.Ако се нуждаете от допълнителна помощ, потърсете в нашата база данни с често задавани въпроси или се свържете с местния сервизен център на Shure