shure-sm58
Mikrofoni

MИКРОФОН ЗА ПЕЕНЕ: SHURE SM58

Микрофоните на марката Shure са световен стандарт в музикалната индустрия вече повече от 90 години и са предпочитаният избор на едни от най-популярните артисти, като Роджър Долтри,  Мик Джагър, Пол Маккартни, Фреди Меркюри и много други. Но има един микрофон за пеене на марката, който се отличава със своята издръжливост или по-скоро „неунищожимост“. Това е рок легендата на микрофоните – Shure SM58.

Създаден през 1966 година от Ърни Сийлър, микрофонът става първият избор на рок изпълнителите поради високата си издръжливост, която се дължи на военните стандарти на качество, на които фирмата подлага продуктите си още от работата си с американската армия. За да придобие желязната си сила и репутацията, която вече години наред предхожда най-издръжливия микрофон в света, Shure SM58 преминава през многократни “Stand и Hand Drop Test“, влагоустойчиви и температурни тестове. Някои от тях включват хвърляне от хеликоптер, прегазване с автомобил и бирена баня, а най-шокиращият безспорно е погребването на Shure SM58. Повече подробности за изтезанията, на които е подлаган микрофона можете да прочетете в статията ни “Shure SM58: Микрофонът чудо“. 

Тестовете за издръжливост на Shure

А колкото до характеристиките на този брилянтен вокален динамичен микрофон, можете да сте спокойни, че ще се превърне в най-добрия ви приятел на сцената и в звукозаписното студио. Микрофонът е предназначен за професионална вокална употреба, за студийни записи и за изпълнения на живо. Високоефективният вграден сферичен филтър минимизира фоновия шум, а стоманената решетка предпазва микрофона ви от всевъзможни екстремни ситуации. 

Oфициалният вносител на Shure за България е Forte Music и всеки Shure SM58 идва с гарантирано качество, безплатна доставка и 2 години гаранция! Въпреки че с приключенския дух на този микрофон чудо, вероятно няма да ви потрябва.

One thought on “MИКРОФОН ЗА ПЕЕНЕ: SHURE SM58

  1. Страхотен микрофон, имам го много добре звучи. Препоръчвам

Comments are closed.